Contact & Info - T-op-stap

Ga naar de inhoud
Leentje Vander Straeten
Brusselstraat 126
(bruin rijhuis met witte vensterbank)
1740 Ternat
+32 479 81 54 40
Parkeren kan je in de Oude Brusselstraat (een doodlopende straat vlakbij de praktijk).
Opgelet: de open plaats (inham in het gras) vrijhouden!
Algemene voorwaarden
In functie van een vlotte samenwerking vragen we de eerder gemaakte afspraken (via de website of telefonisch) te respecteren en tijdig aanwezig te zijn.
Een coachingsessie duurt gemiddeld een uur. De duur en de frequentie van de sessies zijn afhankelijk van de hulpvraag.  Het honorarium wordt na elke sessie cash betaald.
Het afzeggen van een afspraak kan kosteloos indien dit minimum 48u vooraf gebeurt. Bij een latere afzegging zal de coach zich genoodzaakt voelen het volledige bedrag in rekening te brengen via facturatie. In dat geval kunnen immers geen andere cliënten ontvangen worden in de voor u gereserveerde tijd.
De coach kan niet aansprakelijk gesteld worden voor materiële of lichamelijke schade.

Vertrouwelijke gegevens
T-op-Stap streeft ernaar om de privacy en de bescherming van persoonlijke gegevens van haar cliënten hoog in het vaandel te houden. Persoonlijke gegevens worden verzameld, gebruikt, bewaard en beschermd in het kader van onze coaching. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met de voorwaarden in deze privacyverklaring.

Verzamelde gegevens
Wij verzamelen persoonlijke gegevens die u vrijwillig aan ons verstrekt. Deze worden uitsluitend gebruikt tijdens het ondersteuningstraject.
Wij delen uw persoonlijke gegevens niet met derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming, tenzij wettelijk vereist.
Persoonlijke gegevens worden alleen bewaard zo lang als nodig is voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld, tenzij de wet anders voorschrijft.
Voor vragen of opmerkingen omtrent deze privacyverklaring of je persoonlijke gegevens, kun je contact met ons opnemen. Wij behouden ons het recht om deze privacyverklaring op elk moment bij te werken.

Dank u voor het vertrouwen.
Terug naar de inhoud